Az Antal Service – Megbízható Autószerviz és Flotta Szerviz Vállalkozások Számára Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében

Az Antal Service az Ön megbízható partnere, amikor autószerviz szolgáltatásra van szüksége vállalkozása számára. Akár egy kisebb cég, akár egy nagyobb vállalat flottáját kezeli, nálunk megtalálja azokat a professzionális szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van a gördülékeny és hatékony működéshez. Célunk, hogy ügyfeleink járművei mindig kifogástalan állapotban legyenek, ezzel segítve őket a mindennapi üzleti tevékenységek zavartalan lebonyolításában.

Szolgáltatásaink Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében:

1. Teljeskörű Autószerviz Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében:

Az Antal Service-nél tapasztalt szakembereink a legmodernebb eszközökkel és technológiával dolgoznak annak érdekében, hogy minden jármű a lehető legjobb állapotban legyen. Szolgáltatásaink között szerepel az olajcsere, fékrendszer javítás, futómű beállítás, motor diagnosztika, valamint egyéb általános karbantartási feladatok Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében. Minden munkát gyorsan és precízen végzünk, hogy autói minél kevesebb időt töltsenek a műhelyben, és minél több időt az úton.

2. Flotta Karbantartás és Javítás Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében:

Speciális flotta szerviz szolgáltatásunk keretében vállaljuk céges flották teljeskörű karbantartását és javítását Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében. Rugalmas karbantartási csomagjainkat az Ön vállalkozásának igényeihez igazítjuk, hogy mindig biztosítva legyen a járművek üzembiztonsága. Rendszeres ellenőrzések és időszakos szervizek segítségével megelőzzük a váratlan meghibásodásokat, csökkentve ezzel a nem tervezett leállások és javítások költségeit.

3. Helyszíni Szerviz Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében:

Az idő pénz, különösen, ha üzleti tevékenységről van szó. Az Antal Service helyszíni szerviz szolgáltatásával minimalizálhatja a járművek kiesését. Mobil szerviz csapatunk a helyszínen végzi el a szükséges karbantartási és javítási munkákat Budapest, (XVI. kerület) 16. kerületében, így Önnek nem kell a járművek szállításával bajlódnia.

4. Sürgősségi Szolgáltatások:

Váratlan meghibásodás esetén gyors és megbízható segítséget nyújtunk. Sürgősségi szolgáltatásunkkal biztos lehet benne, hogy járművei a lehető leghamarabb visszakerülnek az útra, minimalizálva az állásidőt és a kapcsolódó költségeket.

5. Adminisztráció és Nyomonkövetés:

Flottakezelési szolgáltatásaink részeként átlátható és részletes nyilvántartást vezetünk minden egyes jármű karbantartásáról és javításáról. Ezáltal Ön mindig naprakész információkkal rendelkezhet járművei állapotáról, és könnyedén tervezhet a jövőbeni karbantartásokkal.

Az Antal Service elkötelezett amellett, hogy ügyfelei mindig elégedetten távozzanak. Professzionális hozzáállásunk, gyors és pontos munkavégzésünk, valamint versenyképes áraink révén kivívtuk partnereink bizalmát. Engedje meg, hogy mi gondoskodjunk autói karbantartásáról, hogy Ön a saját üzleti tevékenységére koncentrálhasson. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és ismerje meg, hogyan tehetjük hatékonyabbá és költséghatékonyabbá vállalkozása járműparkjának kezelését!

Árajánlat kérés