Mercedes javítás, szerelés Borsod-Abaúj-Zemplén megye () közelében

Autója kötelező és időszakos szervizeit is vállaljuk. Munkáinkat a gyári utasításoknak megfelelően kizárólag az előírt minősítésű és a szükséges specifikációkkal rendelkező alkatrészekkel és folyadékokkal végezzük. Műhelyünk rendelkezik a kötelezően szükséges kalibrált célszerszámokkal, fékpaddal és lengéscsillapító mérővel. Időszakos és időközi szervizek, javítását rövid határidővel, egyedülálló alkatrész- és szervizgaranciákkal végezzük. Legyen szó motor, váltó, fék, vagy futómű javításról Mercedes szakértő munkatársaink, professzionális diagnosztikai műszerparkunkkal várják, hogy segíthessenek Önnek bármilyen probléma esetén.

Mercedes javítás Borsod-Abaúj-Zemplén megye () közelében

Cégünk vállalja Mercedes típusú személy és kis haszonjárművek javítását, szervizelését, időszakos és megelőző karbantartását. Kedvenc márkanevünk kötelez minket arra, hogy éppen úgy, mint a csúcsminőséget képviselő termékek, a mögöttük lévő szolgáltatások is a piacon fellelhető lehető legjobbak legyenek. Legfőbb célunk ügyfeleink elégedettsége. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, képezzük munkatársainkat.

Mercedes szerelés Borsod-Abaúj-Zemplén megye () közelében

Előzetes időpont egyeztetést követően fogadjuk ügyfeleinket szervizünkbe. Ezt követően elvégezzük az előzetes hibafeltárást műszeres diagnosztikai vizsgálattal, illetve próbaúton történő tesztvezetéssel. Kiszerelést követően a váltót szétbontjuk. Feltárjuk a hibákat, majd pontos árajánlatot adunk ügyfeleinknek. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja elvégezzük a lehető legrövidebb időn belül a javítást. Természetes, hogy az elvégzett munkára az előírásoknak megfelelően garanciát is vállalunk.

Kapcsolat

Antal Service

Márkafüggetlen autószerviz és Mercedes specialista

Cím: 1165 (XVI. kerület, Mátyásföld) Budapest, Arany János utca 53.

Bejelentkezés: +36 20 266 6039

Nyitva tartás: H-P: 8-16-ig

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.