Mercedes javítás, szerelés Tóalmás () közelében

Autója kötelező és időszakos szervizeit is vállaljuk. Munkáinkat a gyári utasításoknak megfelelően kizárólag az előírt minősítésű és a szükséges specifikációkkal rendelkező alkatrészekkel és folyadékokkal végezzük. Műhelyünk rendelkezik a kötelezően szükséges kalibrált célszerszámokkal, fékpaddal és lengéscsillapító mérővel. Időszakos és időközi szervizek, javítását rövid határidővel, egyedülálló alkatrész- és szervizgaranciákkal végezzük. Legyen szó motor, váltó, fék, vagy futómű javításról Mercedes szakértő munkatársaink, professzionális diagnosztikai műszerparkunkkal várják, hogy segíthessenek Önnek bármilyen probléma esetén.

Mercedes javítás Tóalmás () közelében

Cégünk vállalja Mercedes típusú személy és kis haszonjárművek javítását, szervizelését, időszakos és megelőző karbantartását. Kedvenc márkanevünk kötelez minket arra, hogy éppen úgy, mint a csúcsminőséget képviselő termékek, a mögöttük lévő szolgáltatások is a piacon fellelhető lehető legjobbak legyenek. Legfőbb célunk ügyfeleink elégedettsége. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, képezzük munkatársainkat.

Mercedes szerelés Tóalmás () közelében

Előzetes időpont egyeztetést követően fogadjuk ügyfeleinket szervizünkbe. Ezt követően elvégezzük az előzetes hibafeltárást műszeres diagnosztikai vizsgálattal, illetve próbaúton történő tesztvezetéssel. Kiszerelést követően a váltót szétbontjuk. Feltárjuk a hibákat, majd pontos árajánlatot adunk ügyfeleinknek. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja elvégezzük a lehető legrövidebb időn belül a javítást. Természetes, hogy az elvégzett munkára az előírásoknak megfelelően garanciát is vállalunk.

Kapcsolat

Antal Service

Márkafüggetlen autószerviz és Mercedes specialista

Cím: 1165 (XVI. kerület, Mátyásföld) Budapest, Arany János utca 53.

Bejelentkezés: +36 20 266 6039

Nyitva tartás: H-P: 8-16-ig

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.