Műszaki vizsga Budapest, 3. kerület (III. kerület) közelében

Teljes körű műszaki vizsgáztatási szolgáltatás és helyszíni műszaki vizsgálat Budapest, 3. kerület (III. kerület) közelében

Gyors, pontos és megfizethető, rejtett költségek nélkül. Teljes körű vizsgálat és felkészülés a műszaki vizsga előtt. Eredetiségvizsgálat, járműátírás ügyintézés, kötelező felelősségbiztosítás, szervizmunkák, fékek, futómű javítás.

Jól felkészült műszaki csapat várja Önt, Budapesten, a 3. kerület (III. kerület) közelében, 20 év járműjavítási és szervizelési tapasztalattal. Vizsgabázisunkat kiváló elérhetőség és kulturált ügyfélelvárás jellemzi. Őrzött parkolóban, vagy akár egy napnál hosszabb ideig tartó javítás alatt is bent és kint tarthatja járművét.

Amit feltétlenül tudni kell a műszaki vizsgáról:

A műszaki vizsga során csak gyári felszereltséggel tudjuk vizsgálni a járművét. Ezért célszerű lenne, ha járművét az utólagosan felszerelt alkatrészek (légterelők, fólia stb.) nélkül hozná el. Természetesen, ha szeretné, szétszereljük, de ez némileg meghosszabbítja a műszaki vizsga idejét. És tudjuk, hogy időről időre mindig van a legkevesebb.
Azt is kérjük, hogy a lehető leggyorsabban kezeltesse járművét.
  • a hibrid járművek esetében elengedhetetlen a plug-in ellenőrzési protokoll
  • gázüzemű járművek esetében 30 napnál nem régebbi gázbiztonsági tanúsítvány szükséges
  • tisztított állapotban (alváz- és motorszám)
  • teljesen felszerelt (kivehető ülések eltávolítása, levehető vonóhorog felszerelése stb. után),
  • leszerelt dísztárcsákkal,
  • a biztonsági övek vizsgálhatóvá tételével,
  • az összes szükséges felszereléssel (TRAFFIC tartozékokkal) bocsássa rendelkezésünkre. Szükség esetén az engedélyek listáját megtalálja honlapunkon, a bal oldali menüben a linkekre kattintva műszaki vizsgát tehet, vagy letöltheti.

Kapcsolat

Antal Service

Márkafüggetlen autószerviz és Mercedes specialista

Cím: 1165 (XVI. kerület, Mátyásföld) Budapest, Arany János utca 53.

Bejelentkezés: +36 20 266 6039

Nyitva tartás: H-P: 8-16-ig