Ózonos tisztítás Budapest, 2.kerület (II.kerület) közelében

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gázállapota miatt behatol a légkondicionáló rendszerbe, az egész utastérbe, és még az ülésszövet szálaiba is behatol: fertőtlenít, eltávolítja a penészt és szagtalanítja a felületeket, mindezt vegyszerek nélkül.

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő szer, amely a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb a klórnál. Ha bármilyen mikroorganizmussal, például baktériumokkal, vírusokkal, penészgombákkal, gombákkal, szagokat okozó elemekkel vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal érintkezik, egyszerűen elpusztítja vagy csapadék formájában oxidálja, így szűrhetővé teszi, ami a telített szűrőanyagból időszakos visszamosással eltávolítható.

Ózonos tisztítás működése Budapest, 2.kerület (II.kerület) közelében
Az ózon gáz (O3) három oxigénatomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor az erősen reaktív ózonmolekulák baktériumokkal, vírusokkal és más szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, oxidáció következik be, amelynek során ezek a káros részecskék teljesen megsemmisülnek, míg az ózonmolekula a kémiai folyamat végén oxigénné (O2) alakul. Így a kezelés után nem marad más, mint friss, O2-ben gazdag levegő.
Fontos megemlíteni, hogy az ózon gáz mérgező, nagy mennyiségben, hosszú távon belélegezve irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt senki és semmilyen élőlény nem tartózkodhat a kezelt területen. Éppen erős oxidáló képessége miatt az ózon nagyon rövid élettartamú. Mivel az ózonmolekulák a levegőben mindig megtalálják a port, a szennyeződéseket és a kórokozókat, hogy magukhoz kötődjenek, így kb. 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, így a kezelt területen a kezelés után 30 perccel már biztonságosan lehet tartózkodni.
Az ózongenerátor adalékanyagok és vegyi anyagok nélkül, a műszerfal megbontása nélkül ózongázt termelve képes fertőtleníteni és szagtalanítani a légkondicionáló rendszert és az autók belsejét.
Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. Az ózontechnológiával lehetővé vált a makacs, kitörölhetetlen szagok teljes eltüntetése. Nem hagy nyomot, csak kellemes friss illatot.
A gépjárművek légkondicionáló rendszere optimális feltételeket teremt a mikroorganizmusok szaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímaberendezés nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A jármű szellőzőventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya-irritációt, megfázáshoz hasonló tüneteket, fáradtságot, fejfájást, sőt allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is okozhatnak.
Környezetbarát, vegyszermentes tisztítás Budapest, 2.kerület (II.kerület) közelében
Az ózonkezelés ma már bevált, széles körben elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztítási és fertőtlenítési eljárás.
Az ózon gáz az egyik leghatásosabb alkalmazott fertőtlenítőszer, 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Semlegesíti és megszünteti a kellemetlen szagokat, legyen szó cigarettafüstről, ételekről, vegyi anyagokról vagy dohos szagokról. Nincs olyan kórokozó, amely ellen tudna állni az ózon fertőtlenítő erejének, így az egyik leghatékonyabb segítség lehet a levegőben és a felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni küzdelemben. Az ózongázzal történő kezelés során nincs szükség vegyszerekre, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

Kapcsolat

Antal Service

Márkafüggetlen autószerviz és Mercedes specialista

Cím: 1165 (XVI. kerület, Mátyásföld) Budapest, Arany János utca 53.

Bejelentkezés: +36 20 266 6039

Nyitva tartás: H-P: 8-16-ig