Globális flotta szerviz
tervezhető költségekkel.

A lízingelő cégek számára fontos a költségek előre tervezhetősége.
A gépjárművek karbantartását és javítását korrekt óradíjon végezzük, szemben a márkaszervizek jóval magasabb díjával, amely lehetővé teszi a cégeknek a költséghatékonyságot.

Szervizünk jól kiépített technológiai infrastruktúrával és kipróbált gépjárműszerelői stábbal rendelkezik, amely által széles körben szolgáljuk ki a lízinggel foglalkozó cégek flottáit. Partnereinknek csupán a gépjárművek leadásáról, majd felvételéről szükséges gondoskodniuk.

01

Baleseti káresemények

Közúti baleset során bejelentjük a kárt, továbbá minden szükséges hivatalos dokumentációt elvégzünk, levéve ezzel a lízingelő cég válláról a terheket.

02

Autómentés

Meghibásodás, baleset vagy egyéb rendellenesség esetén kiszállunk a megadott helyszínre és biztonságos körülmények közé helyezzük a gépjárművet, szervizeljük, majd helyreállított állapotban adjuk át.

03

Hozom-viszem

Kényelmi szolgáltatás, amely keretén belül elszállítjuk műhelyünkbe a gépjárművet/ gépjárműveket időszakos szerviz vagy kért javítás okán. Majd a munka elvégzését követően visszaszállítjuk cégéhez. Partnereinknek nincsen plusz feladata az autókkal.

04

Sürgősségi szerviz

Előállhat olyan körülmény, pl. váratlan hosszabb utazás, amely előtt érdemes szervizelni a gépjárművet. Ilyen esetben még a 2-3 napos átfutási idő is soknak számít, így igénybe vehető sürgősségi szerviz, mikor sorban előre vesszük az ügyet, s amilyen hamar csak lehet, elvégezzük a szervizt.

Legyen partnerünk Ön is!

Szerződött partnereink számára elérhetők egyedi ajánlatok, akár csomag-, vagy flottakedvezmenyek, melyek személyes találkozó keretein belül ismerhetők meg.