Antal Service

Márkafüggetlen autószerviz és Mercedes specialista

[mpc_sh_highlight background=”#488fdb” color=”#ffffff”]Cím:[/mpc_sh_highlight] 1165 Budapest, Arany János utca 53.

[mpc_sh_highlight background=”#488fdb” color=”#ffffff”]Bejelentkezés:[/mpc_sh_highlight] +36 20 266 6039

[mpc_sh_highlight background=”#488fdb” color=”#ffffff”]Nyitva tartás:[/mpc_sh_highlight] H-P: 8-16-ig.

Teljes körű autójavítás, gyors szerviz pontos, minőségi munkával!
Kiemelt szolgáltatásunk: automataváltó javítás!

Szolgáltatásaink:

 • Márkafüggetlen autószerviz
 • Motorjavítás
 • Olajcsere
 • Vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatás

A műszaki vizsga a 4 évesnél idősebb járműveknél 2 évente esedékes. Ilyenkor derül ki, hogy állapota, karbantartottsága alapján a motorkerékpár, személygépkocsi, kis tehergépkocsi vagy utánfutó továbbra is részt vehet-e a közúti forgalomban.

Ha Ön rendszeresen foglakozott járművével, akkor nincs miért aggódnia.

Nálunk problémamentesen hosszabbíthatja meg járműve műszaki érvényességét.

Teljes körű műszaki vizsgáztatással kapcsolatos  szolgáltatás és műszaki vizsgáztatás helyben.

Gyorsan,  precízen és megfizethető áron, rejtett költségek nélkül. Teljes körű átvizsgálás és felkészítés műszaki vizsga előtt.

Eredetiségvizsgálat, gépjármű átírás ügyintézése, kötelező felelősség biztosítás kötés, szerviz munkák, fékek, futóművek javítása.

Feltétlenül érdemes tudnia: 

Műszaki vizsgáztatás során gépjárművét csak gyári felszereltséggel tudjuk vizsgáztatni. Célszerű lenne, ha az utólagosan felszerelt elemek nélkül hozná gépjárművét.

Természetesen mi is leszereljük, ha Ön így szeretné, de ez némileg meghosszabbítja a  műszaki vizsga idejét. Időből pedig tudjuk, mindig a legkevesebb van.

A legfontosabb  műszaki vizsga követelmények, amiket a Közlekedésbiztonsági diagnosztika is során is ellenőrzünk:

 • Fékberendezés megfelelő működését
 • Lengéscsillapító megfelelő működését
 • Futómű állapotát
 • Kipufogó állapotát
 • Szélvédő állapotát
 • Első oldalablakokon nem lehet sötétítő fólia
 • Pót-féklámpa szabályos működését
 • Nem lehetnek komolyabb sérülések, nem hiányozhat lökhárító, visszapillantó tükör
 • Korrózió csak enyhe, felületi lehet
 • Ülések rögzítettsége
 • Biztonsági övek működőképessége
 • Világító, fény és hangjelző berendezések működése
 • Xenon világítás csak gyári lehet
 • Gumiabroncsok, felni állapota

Autószerviz szolgáltatásaink

Autómárkától függetlenül szolgáltatunk:

 • autószerviz, javítás
 • diagnosztika, hibakód kiolvasás
 • motor javítás, felújítás
 • futómű és fékjavítás
 • vizsgára felkészítés
 • vizsgáztatás
 • kisebb villamossági munkák

Mercedes specialista

Cégünk vállalja Mercedes típusú személy és kishaszonjárművek javítását, szervizelését, időszakos és megelőző karbantartását. Kedvenc márkanevünk kötelez minket arra, hogy éppen úgy, mint a csúcsminőséget képviselő termékek, a mögöttük lévő szolgáltatások is a piacon fellelhető lehető legjobbak legyenek. Legfőbb célunk ügyfeleink elégedettsége. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, képezzük munkatársainkat.

Automataváltó javítás

Több évtizede automata váltók szervizelésével és javításával is foglalkozom. Ez idő alatt megszerzett gyakorlati és szakmai tapasztalataink és elméleti tudásunk, valamint műhelyünk korszerű felszereltsége, cél szerszámozottsága garantálja ügyfeleink számára a gyors, szakszerű munkavégzést.

Előzetes időpont egyeztetést követően fogadjuk ügyfeleinket szervizünkbe. Ezt követően elvégezzük az előzetes hibafeltárást műszeres diagnosztikai vizsgálattal, illetve próbaúton történő tesztvezetéssel. Kiszerelést követően a váltót szétbontjuk. Feltárjuk a hibákat, majd pontos árajánlatot adunk ügyfeleinknek. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja elvégezzük a lehető legrövidebb időn belül a javítást. Természetes, hogy az elvégzett munkára az előírásoknak megfelelően garanciát is vállalunk.

Műszaki vizsga

Teljes körű műszaki vizsgáztatási szolgáltatás és helyszíni műszaki vizsgálat. Gyors, pontos és megfizethető, rejtett költségek nélkül. Teljes körű vizsgálat és felkészülés a műszaki vizsga előtt. Eredetiségvizsgálat, járműátírás ügyintézés, kötelező felelősségbiztosítás, szervizmunkák, fékek, futóműjavítás.

Jól felkészült műszaki csapat várja Önt, 20 év járműjavítási és szervizelési tapasztalattal. Vizsgabázisunkat kiváló elérhetőség és kulturált ügyfélelvárás jellemzi. Őrzött parkolóban, vagy akár egy napnál hosszabb ideig tartó javítás alatt is bent és kint tarthatja járművét.

Amit feltétlenül tudnod kell!
A műszaki vizsga során csak gyári felszeretséggel tudjuk vizsgálni a járművét. Ezért célszerű lenne, ha járművét az utólagosan felszerelt alkatrészek (légterelők, fólia stb.) nélkül hozná el. Természetesen, ha szeretné, szétszereljük, de ez némileg meghosszabbítja a műszaki vizsga idejét. És tudjuk, hogy időről időre mindig van a legkevesebb.

Ózonos tisztítás

A klímaberendezés töltését azzal kezdjük, hogy ellenőrizzük, hogy a légkondicionáló rendszer alkatrészei működnek-e. Megvizsgáljuk a rendszerben lévő nyomást. A gyárilag beállított mennyiség grammban kifejezve szükséges a klímaberendezés normál működéséhez.
 
A nyomás ellenőrzése után engedjük le a maradék hűtőközeget a légkondicionáló rendszerből (ha van).
Ezután nyomáspróbát végzünk. Ha a nyomáspróba során csökken a nyomás, a rendszer szivárog, nem érdemes újratölteni, mert a “klímagáz” elszökik. Ha az autó klímaberendezése megtartja a nyomást, akkor a klímát kiürítjük.
Ha a vákuumteszt befejeződött, töltsük fel újra a klímaolajat, amelyet a rendszer a leeresztés során leeresztett. Ezután töltsük fel UV-adalékkal.
 
A klímaberendezést ezután töltsük fel a gyár által grammban megadott mennyiséggel. Ezután ellenőrizze a nyomásokat és a befújt levegő hőmérsékletét.

Klíma töltés, tisztítás

A légkondicionáló rendszer működési elve az, hogy a hálózatában gáz kering. Nem lehet teljesen zárt rendszert készíteni, mindig van, lesz gázveszteség. Ezért a klímát évente felül kell vizsgálni, és szükség esetén az autó klímáját újra kell tölteni. A pollenszűrőt is évente cserélni kell, és az atkák, gombák és baktériumok miatt is ajánlott az éves fertőtlenítés.
 
Az autóklímából évente akár 15-20 százaléknyi hűtőközeg is távozhat. Ha a légkondicionáló nem képes lehűteni a levegőt, akkor valószínűleg kevés vagy egyáltalán nincs gáz a rendszerben. Ebben az esetben a klímagáz mennyiségét vissza kell állítani a gyári értékekre. A töltés és feltöltés R134a gázzal történik, amely az autóiparban leggyakrabban használt hűtőközeg. A szennyezett pollenszűrő szintén csökkenti a klíma hatékonyságát, ezért ajánlott évente – az időszakos szervizelés során – cserélni.
 
Klímaszezonban rövid határidővel feltöltjük és tisztítjuk a klímát, hogy Ön minél hamarabb komfortosan érezze magát vezetés közben. Ha nem szeretne várni, javasoljuk, hogy telefonon kérjen időpontot kollégánktól.

Kapcsolat

Antal Service

Márkafüggetlen autószerviz és Mercedes specialista

Cím: 1165 (XVI. kerület, Mátyásföld) Budapest, Arany János utca 53.

Bejelentkezés: +36 20 266 6039

Nyitva tartás: H-P: 8-16-ig